Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti vakuuttaa, että laitahyökkääjä Vinícius Júnior ei harkitse lähtevänsä seurasta.

Uutisoimme tällä viikolla ESPN:n tietojen pohjalta, että Viníciuksen, 22, edustajat ovat ehdottaneet brassitähdelle lähtöä Espanjasta ja Madridista jatkuvien rasismitapausten takia.

Viimeisin niistä nähtiin sunnuntaina vierasottelussa Valenciaa vastaan. ESPN:n mukaan poliisi on pidättänyt kolme ihmistä epäiltynä Viníciuksen rasistisesta solvaamisesta pelin yhteydessä.

Real Madridin tähtihyökkääjä tunnisti ottelun aikana katsomosta kannattajan, joka oli solvannut häntä rasistisesti, ja peli keskeytetiin minuuteiksi.

Useat lähteet ovat kertoneet, että Vinícius ei suunnittele lähtevänsä Madridista, mutta hänen mittansa on tiettävästi täyttymässä.

Ancelotti vakuutti tiistaina lehdistötilaisuudessaan, että Vinícius näkee tulevaisuutensa Los Blancosissa.

– Hän tietää hyvin, että hänen tulevaisuutensa on oltava täällä, eikä hän ajattele lähtöä. Hän haluaa työskennellä Real Madridissa, koska hän on rakastunut seuraan, sanoi Ancelotti Goalin mukaan.

Vinícius ei osallistunut tiistaina Real Madridin harjoituksiin, mutta Ancelotti selvensi, että se johtui loukkaantumisesta eikä viime viikonlopun tapahtumista.

– Hän ei ole kadottanut intoaan. Hän sai iskun, eikä harjoitellut sen takia, mutta hän elää normaalia elämää. Me odotamme, millainen rangaistus hänelle annetaan [punaisesta kortista Valenciaa vastaan].

– Vinícius on todella surullinen, mutta hän tietää, että hänellä on kaikkien tuki. Hänellä on vankkumaton tukemme ja hän on todella rauhallinen.

Lehtitietojen mukaan Vinícius solmi jo viime vuonna kesään 2027 ulottuvan jatkosopimuksen Real Madridin kanssa, mutta seura ei ole julkistanut sitä.