Barcelonan laitahyökkääjä Ansu Fati ei ole kiinnostunut siirtymään Valioliigan Wolverhamptoniin, kertoo Diario Sport.

Katalonian suurseura yrittää hankkia Wolvesista keskikenttäpelaaja Rúben Nevesiä, jolla on sama agentti kuin 20-vuotiaalla Fatilla: Jorge Mendes.

Uutisoimme viime kuussa Mundo Deportivon tietojen pohjalta, että Fati haluaisi jäädä Barcelonaan, mutta seura on antanut Mendesille vapauden etsiä asiakkaalleen mahdollisia ottajia.

Sportin mukaan Fati oli ensimmäinen pelaaja, jota Mendes ehdotti tarjottavan vaihtokaupassa Wolvesille Nevesiä, 26, vastaan. Vaihtokauppa voi kuitenkin toteutua vain, jos se sopii kaikille osapuolille, eikä Fati ole erityisen kiinnostunut.

Fati haluaa yhä jatkaa uraansa Barcelonassa ja jäädä taistelemaan peliajasta, vaikka seura on katsonut hänet myyntikelpoiseksi. Vaikka Barcelona painostaisi Fatia lähtemään, Wolverhampton ei ole hänen toivekohteensa.

Wolves haluaa Nevesistä noin 50 miljoonaa euroa, eikä Barcelonalla ole varaa maksaa sitä. Jos Fati ei suostu osalliseksi vaihtokauppaan, Barcelona yrittänee tarjota hänen sijastaan Sergiño Destiä, Nico Gonzalezia tai Abde Ezzalzoulia.