Barcelonan ja laitahyökkääjä Ansu Fatin tiet saattavat hyvinkin erota tulevana kesänä, kertoo Diario Sport.

Fati, 20, nousi pari vuotta sitten näyttävästi Barcelonan edustusjoukkueeseen. Seura osoitti luottamuksensa häneen antamalla kasvatilleen legendaarisen kymppipaidan, joka oli jäänyt Lionel Messiltä vapaaksi.

Loukkaantumiset ja koventunut kilpailu ovat kuitenkin johtaneet siihen, että Fati on jäänyt tällä kaudella vähäiselle peliajalle.

Aiemmin tänä vuonna Fatin isä antoi Cadena COPE:lle haastattelun, jossa hän sanoi olevansa tyytymätön poikansa peliminuutteihin ja vihjasi, että hyökkääjälupauksen kannattaisi vaihtaa maisemaa. Fati sai lehtitietojen mukaan tietää isänsä haastattelusta vasta, kun se oli julkaistu. Hän pettyi isänsä toimintaan ja teki Barcelonan joukkueelle selväksi, ettei allekirjoita haastattelussa nähtyjä kommentteja.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Barça Universal

@BarcaUniversal
❗️Jorge Mendes has assured Barcelona that a Premier League club will offer €70m for Ansu Fati. The club want to sell him, but the player does not want to leave.

@sport

Uutisoimme viime kuussa Mundo Deportivon tietojen pohjalta, että Fati haluaisi jäädä Barcelonaan, mutta seura on antanut hänen agentilleen Jorge Mendesille vapauden etsiä asiakkaalleen mahdollisia ottajia.

Barcelona joutuu kesällä myymään pelaajiaan laskeakseen palkkakulujaan ja kerätäkseen varoja potentiaalisiin uusiin hankintoihin, eikä Fati kuulu koskemattomien pelaajien joukkoon.

Moni Barcelonan pelaaja on kaupan hyvää summaa vastaan, ja Fatia edustava Mendes on Diario Sportin mukaan sellaisen seuralle luvannut.

Katalonialaislehti kertoo, että Mendes on luvannut tuoda Barcelonan pöytään 70 miljoonan euron tarjouksen Fatista. ”Superagentiksi” tituleerattu Mendes uskoo saavansa Fatista isoja tarjouksia Englannin Valioliigasta.

Lue lisää Barcelonasta: