Real Madrid ja Manchester City pelasivat tiistai-iltana 1-1 -tasapelin Mestarien liigan välierien avausosassa.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli hyvin tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen ja muistutti, että hänen mielestään Real Madridin olisi pitänyt voittaa tiistainen kamppailu.

– Olisimme voineet voittaa ottelun. Ansaitsimme voittaa. Lähdemme hyvillä fiiliksillä toiseen osaotteluun, koska pelasimme hyvin. Se, että Manchester City hallitsee palloa, on täysin normaalia, mutta se ei ajanut meitä hulluiksi, koska tiesimme saavamme mahdollisuutemme ennemmin tai myöhemmin.

– Pelasimme todella hyvää jalkapalloa. Loimme maalipaikkoja ja olemme tyytyväisiä. Toivottavasti voimme pelata samalla tavalla toisessa osassa.

Manchester City tasoitti ottelun toisella jaksolla. Noin 20 sekuntia ennen maalia pallo näytti käyneen sivurajan väärällä puolella. TV-kameroiden kuvista on vaikea sanoa sadan prosentin todennäköisyydellä, oliko pallo ulkona vai ei. Ancelotti kummasteli tilannetta.

– Pallo kävi sivurajan ulkopuolella. Teknologia sanoo niin. Mielestäni on outoa, etteivät tuomarit kontrolloineet tilannetta hyvin. Tuomari ei ollut hereillä. Hän antoi minulle keltaisen kortin, vaikken pelannut kentällä. Hän ei ollut tarkkaavainen. Mielestäni kentällä olleet pelaajat ansaitsivat enemmän varoituksia.

El Partidazo de COPE

@partidazocope
❌ El balón salió fuera de banda, tal y como ha afirmado @MrAncelotti

📸 @beINSPORTS_EN

📻 #PartidazoCOPE