Sergio Busquetsin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Keskikenttäpelaajan tulevaisuudesta on puhuttu jo pitkään. Barcelonan valmennus- ja seurajohto haluaisi Busquetsin jäävän seuraan, mutta Busquets ei ole toistaiseksi ilmoittanut päätöksestään seuralle. 

Busquets on tiettävästi saanut rahakkaita tarjouksia niin Yhdysvalloista kuin Saudi-Arabiastakin.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Busquets ilmoittaa päätöksestään Barcelonalle ensi viikon alussa, kun joukkue palaa muutaman päivän mittaisilta vapailta. Barcelonalla ei ole ottelua tänä viikonloppuna, joten joukkue on 3-4 päivän ajan vapaalla.

Busquets totesi mediassa aiemmin tällä viikolla harkinneensa pitkään tulevaisuuttaan.

Barcelonan päävalmentaja Xavi otti kantaa Busquetsin tulevaisuuteen lehdistötilaisuudessaan.

– En tiedä, olenko onnistunut vakuuttamaan Busquetsin jatkamaan. Hän kertoo siitä itse. Ymmärrän jokaisen päätöksen. Olin itsekin aikoinaan samanlaisessa tilanteessa. Busquets on elintärkeä osa joukkuetta. Ymmärrän, jos hän on väsynyt. Katsotaan, mitä hän päättää.