Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti myöntää, että seuran on ruvettava etsimään uutta hyökkääjää tulevaisuutta varten.

Karim Benzema on yhä yksi Euroopan parhaista ysipaikan pelaajista, mutta hänellä on mittarissa jo 35 vuotta.

Los Blancos kaavaili Luka Jovićista uutta maalitykkiä itselleen, mutta serbialaiskärki iski 51 ottelussa vain kolme osumaa Madridille ennen kuin jatkoi matkaansa muualle.

Valkopaitojen tämänhetkisestä pelaajalistasta löytyy myös Lyonista takaisin hankittu Mariano Díaz, mutta hänelle on suotu tällä kaudella kokonaiset 64 minuuttia peliaikaa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ESPN FC

@ESPNFC
Karim Benzema has really led the line in both of these attacks 🔥

His longevity 📈

Díazin, 29, odotetaan lähtevän Madridista kesällä, kun hänen sopimuksensa päättyy. Sen jälkeen Madridiin jää varsinaisia keskushyökkääjiä vain kaksi: Benzema ja 18-vuotias Álvaro Rodríguez, joka on esiintynyt ykkösmiehistössä vasta kuusi kertaa.

Marco Asensio ja Rodrygo Goes ovat ajoittain tuuranneet Benzemaa hyökkäyksen keskimmäisellä tontilla, mutta Ancelottin mukaan Madridin on löydettävä kestävämpi ratkaisu tilanteeseen.

– Seuran projekti tulevaisuutta varten on hankkia uusi ysipaikan pelaaja, koska Karim on siinä iässä, missä hän on. Mutta Karim on pärjännyt todella hyvin tähän asti, ja homma toimii todella hyvin, kun hän on hyvässä kunnossa, kommentoi Ancelotti Marcan mukaan.

– Se on totta, että Karimilla on ylä- ja alamäkensä, mutta Rodrygo on kehittynyt ja Asensio on kehittynyt. Mutta sekin on totta, että viimeisten kahden vuoden aikana ongelmamme eivät ole olleet hyökkääjät.

Benzema on pelannut tällä kaudella 37 ottelua tehden niissä yhteensä 27 maalia ja syöttäen kuusi.

Lue lisää Real Madridista: