Barcelonan laitahyökkääjä Ansu Fati yllättyi haastattelusta, jossa hänen isänsä kritisoi seuraa poikansa vähäisestä peliajasta, kertovat Relevo ja ESPN.

Bori Fati sanoi Cadena COPE:n haastattelussa olevansa tyytymätön poikansa peliminuutteihin ja vihjasi, että hyökkääjälupauksen kannattaisi vaihtaa maisemaa.

– Isänä olen hyvin vihainen. Ansu ei ole kuka tahansa poika. Ansu ansaitsee paljon enemmän. Hän on Barcelonan numero kymppi.

– Kun istuin alas [hänen agenttinsa] Jorge Mendesin kanssa, Mendes sanoi heti, että Ansu ei halua lähteä. Isänä olen toista mieltä. Aiemmin Ansu sai tarjouksia muualta, mutta [entinen puheenjohtaja Josep Maria] Bartomeu ei halunnut edes katsoa niitä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Ansu Fati's father Bori: "Ask Xavi why he's not playing Ansu. I don't have any answer. Xavi wants him to work hard, and he is. I feel disappointed as a father", tells @partidazocope 🔵🔴 #FCB

"I just say: give him an opportunity. Should we forget about Ansu Fati now?".

Fati on pelannut tällä kaudella 38 ottelussa, mutta hän on aloittanut valtaosan niistä penkillä. Osumia hänelle on kirjattu kuusi ja maalisyöttöjä kolme.

Lehtitietojen mukaan Fati sai tietää isänsä haastattelusta vasta, kun se oli julkaistu. Hän pettyi isänsä toimintaan ja teki Barcelonan joukkueelle selväksi, ettei allekirjoita haastattelussa nähtyjä kommentteja.

Fati ei ole koskaan pitänyt mediahuomiosta, vaan hän on halunnut keskittyä pelaamiseen ja harjoitteluun. Hän pohtii kuitenkin parhaillaan, pitäisikö hänen julkaista sosiaalisessa mediassa tiedote, jossa hän etäännyttäisi itsensä isänsä kommenteista.

Lue lisää Barcelonasta!