Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti uskoo, että erotuomarit antavat Vinícius Júniorille liian herkästi varoituksia.

Vinícius, 22, sai lauantaina kauden 10. keltaisen korttinsa La Ligassa, kun Madrid voitti Almerian kotikentällään 4-2.

Almerian Houboulang Mendes repi brassilaituria kummallakin kädellään ja Madridille vihellettiin vapaapotku. Mendes selvisi rikkeestään ilman varoitusta, mutta Vinícius sai keltaisen kortin, kun hän vaati vastustajalle korttia erotuomari Guillermo Cuadran edessä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

REAL MADRID 💜

@RM_is_ALL
¿Esto? Amarilla para Vinicius👍

Kun kortti nousikin itse Viníciukselle, hän taputti Cuadralle sarkastisesti. Varoituksen myötä Vinícius on pelikiellossa Real Madridin seuraavassa sarjaottelussa. Transfermarktin mukaan puolet Viníciuksen tämän kauden varoituksista La Ligassa ovat tulleet protestoinnista tai suunsoitosta.

La Ligan keltaisten korttien tilastossa Vinícius on jaetulla kolmannella sijalla. Häntä enemmän varoituksia on kerännyt vain neljä pelaajaa. Real Madridin korttitilastossa hän on täysin omissa lukemissaan.

Ancelottin mielestä Vinícius voi parantaa tapojaan, mutta italialaisluotsi painotti, että hänen hyökkääjälleen on annettu liikaa kortteja.

– On varsin yllättävää, että hän on saanut kymmenen keltaista korttia tällä kaudella. Edes liigan likaisimmalla pelaajalla ei ole kymmentä korttia! sanoi Ancelotti ESPN:n mukaan.

– Viníciuksen on kehityttävä siinä mielessä, mutta hänelle on annettu liikaa kortteja, eikä häntä potkineille pelaajille ole annettu tarpeeksi.

– Valittamisesta saa keltaisen kortin, mutta erotuomari on kuin tuomari [oikeudessa], valituksella ei voi olla vaikutusta. Tuomarin on oltava erittäin keskittynyt peliin. Valitus ei saa vaikuttaa siihen, mitä tapahtuu seuraavaksi. Tuomari ei voi jättää jotain viheltämättä sen takia, että Vinícius on valittanut.