Real Madrid voitti Almerían lauantaina La Ligassa 4-2.

Real Madrid nousi täyden pistepotin ansiosta kahdeksan pisteen päähän yhden ottelun vähemmän pelanneesta sarjakärki Barcelonasta, joka pelaa kierroksen oman ottelunsa myöhemmin lauantaina kohdatessaan Betisin.

Karim Benzema oli tuttuun tapaan Real Madridin suurin sankari. 35-vuotias konkarihyökkääjä iski hattutempun Almerían verkkoon. Kyseessä oli Benzemalle jo huhtikuun kolmas hattutemppu. Benzema teki aiemmin huhtikuussa hattutemput Barcelonaa ja Valladolidia vastaan.

Myös tehokasta kautta pelaava Rodrygo onnistui maalinteossa.

Lázaro ja Lucas Robertone vastasivat Almerían maaleista.

Vinícius joutui jättämään kentän kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä loukkaantumisen vuoksi. Vinícius on sivussa Real Madridin seuraavasta sarjaottelusta korttitilin täyttymisen vuoksi.