Sarjanousija Girona voitti tiistaina Real Madridin La Ligassa 4-2.

Voitollaan yhdeksänneksi sarjataulukossa nousseen Gironan suurin sankari oli joukkueensa kaikki neljä maalia viimeistellyt Taty Castellanos. Tilastonikkari MisterChipin mukaan Castellanosista tuli samalla ensimmäinen pelaaja 76 vuoteen, joka tekee sarjaottelussa neljä maalia Real Madridin verkkoon.

Vinícius ja Lucas Vázquez vastasivat Real Madridin maaleista.

Yhden ottelun vähemmän pelannut sarjakärki Barcelona on 11 pisteen karkumatkalla Real Madridista. Real Madrid kamppailee loppukauden ajan Madridin herruudesta Atléticon kanssa. Yhden ottelun vähemmän pelannut Atlético on viiden pisteen takamatkalla. Atlético kohtaa keskiviikkona Mallorcan.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
#OJOALDATO - Taty Castellanos es el SEXTO jugador que le hace 4 goles al Real Madrid en un mismo partido en TODA la historia de La Liga y el primero que lo logra desde el 21 de diciembre de 1947 (Esteban Echevarría con el Real Oviedo).