Carlo Ancelotti kritisoi Santiago Bernabéun kentän kuntoa Real Madridin lauantain Celta Vigo -ottelun jälkeen. Madrid voitti kotipelin 2-0-lukemin.

Bernabéun kunnostustyöt ovat olleet jo useamman vuoden käynnissä. Tällä kaudella useita tuhansia paikkoja on jätettyä töiden vuoksi tyhjiksi ennen loppuvuodelle marras-joulukuulle ennakoitua uusitun stadionin esittelyä.

Rakennustöiden myötä kenttää ollaan jouduttu korjaamaan tämän kauden aikana jo neljä kertaa.

– On varsin selvää, että se työ vaikuttaa kentän kuntoon. Kenttä on muuttunut tietyksi ajaksi. Siinä ei ole mitään uutta. Se kärsii nyt ja muuttuu luonnollisesti. Se on muuttunut näiden töiden vuoksi useaan kertaan, Ancelotti kommentoi lehdistölle lauantain ottelun jälkeen.

Real Madrid toivoo, ettei kentän kunto vaikuta seuran kauden viimeisiin kotiotteluihin. Joukkue tulee kohtaamaan ensi kuussa Mestarien liigan välierissä Manchester Cityn.

LUE MYÖS!