Luka Modric on saanut hyvin rahakkaan sopimustarjouksen Saudi-Arabiasta, kertoo AS.

Madridilaislehden mukaan toistaiseksi nimettömäksi jäänyt seura tarjoaa Modricille kaksivuotista sopimusta ja 25 miljoonan euron nettopalkkaa kaudessa. Saudiarabialaisseura on valmis tuplaamaan Modricin nykyiset palkkatulot.

Modricin ykköstavoite on jatkaa uraansa Real Madridissa, mutta jatkosopimusneuvottelut eivät ole toistaiseksi alkaneet. Modricin sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesäkuussa.

Real Madrid julkaisee pian Toni Kroosin ensi kauden mittaisen jatkosopimuksen. Kroos on jo lopettanut maajoukkueuransa kesällä 2021 voidakseen keskittyä täysipainoisesti Real Madridiin.

Real Madrid haluaisi Modricin päätyvän samaan ratkaisuun, mutta se vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä, sillä seuraavat EM-kisat pelataan ensi kauden jälkeen ja Modric on aina pitänyt Kroatian A-maajoukkuetta suuressa arvossa. Real Madrid epäilee, kykeneekö 37-vuotias Modric pelaamaan edelleen kymmenisen maaottelua vuodessa.

Modricin tulevaisuuden on määrä selvitä seuraavien viikkojen aikana.