Real Madrid selvitti tiistai-iltana tiensä Mestarien liigan välieriin voitettuaan Chelsean puolivälierissä lopulta yhteismaalein 4-0.

Real Madrid kohtaa välierissä joko Manchester Cityn tai Bayern Münchenin, jotka iskevät yhteen keskiviikkona puolivälierien toisessa osassa. Manchester City voitti avausosan 3-0.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli luonnollisesti hyvin onnellinen välieräpaikan varmistuttua.

– Olemme todella onnellisia päästessämme jälleen pelaamaan välierissä. Tavoitteemme on päästä finaaliin. Tämä oli vaikeaa, kuten odotimmekin, koska vastustajat tulevat kentälle antamaan kaikkensa. Chelsea pelasi todella hyvän avausjakson. He laittoivat meidät ongelmiin ja Thibaut Courtois piti tuloksen tasapelinä. Toisella jaksolla olimme kokonaisvaltaisempia, koska Chelsea pudotti intensiteettiä.

– Joukkue on tällä hetkellä todella hyvässä iskussa. On upeaa päästä jälleen välieriin ja voimme unelmoida 15. Mestarien liigan voitosta. Voitte vain kuvitella, miltä meistä tuntuu. Olemme todella onnellisia. Tämä on ylpeydenaihe.

Éder Militão sai ottelussa varoituksen ja on siten sivussa välierien avausosasta.

– Siinä tilanteessa Militãolle vaadittiin punaista korttia ja ehdin jo huolestua, koska olisi ollut vaikeaa pelata vajaamiehisenä, mutta Militão pelasi uskomattoman ottelun. Hän on sivussa välierien avausosasta, mutta toivottavasti saamme David Alaban pelikuntoon siihen mennessä.