Real Madridin puolustaja Nacho saa rauhassa miettiä, tarttuuko hän seuran jatkosopimustarjoukseen, kertoo Cadena SER.

Nachon, 33, nykyinen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, jolloin hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny.

Aiemmin tällä kaudella Nacho sanoi, ettei ole varma, haluaako hän jatkaa uraansa kasvattajaseurassaan, mutta sittemmin hän on saanut taas enemmän vastuuta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Football España

@footballespana_
Real Madrid have made Nacho a contract offer, as per Cadena SER.

They have set no deadline for his decision and they will not pressurise him one way or another. #HalaMadrid

Nacho on läpi uransa ollut erinomainen rotaatiopelaaja Real Madridille, mutta hän ei ole koskaan kyennyt vakituisesti nousemaan Los Blancosin pelaavaan kokoonpanoon.

Huhuissa Nachoa on viety monena vuotena muualle, mutta Madrid on saanut pidettyä kiinni kasvatistaan, joka on osoittanut vaikeina hetkinä olevansa todella arvokas pelaaja joukkueelle.

Cadena SER:n mukaan Real Madrid on tehnyt Nacholle jatkosopimustarjouksen ja ilmoittanut, että hän voi rauhassa miettiä vastaustaan. Seura ei ole asettanut Nacholle takarajaa, johon mennessä se tarvitsee vastauksen, mutta mitä enemmän aikaa kuluu, sen todennäköisemmin hän saa tarjouksia myös muualta.

Nacho on edustanut Real Madridia yhtäjaksoisesti 11-vuotiaasta lähtien ja pelannut seuran edustusjoukkueessa 310 ottelua.