Sergi Roberto on loppukauden sivussa pelikentiltä, kertoo Sport.

Katalonialaislehden mukaan lihasvamma pitää Roberton sivussa Barcelonan vahvuudesta noin viiden viikon ajan.

Roberto loukkaantui sunnuntaina Getafen ja Barcelonan välisessä ottelussa Coliseumilla. Roberto käväisi maanantaina tarkemmissa tutkimuksissa Barcelonassa, joissa selvisi pelaajan kärsivän lihasvammasta vasemmassa jalassaan.

Xavi nimesi Roberton avauskokoonpanoonsa Getafe-ottelussa, mutta Barcelonan oma kasvatti joutui jättämään kentän vain 18 minuutin jälkeen.

Barcelona teki Roberton kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen maaliskuussa.

Xavi on puolustanut kritisoitua Robertoa lukuisia kertoja lehdistön edessä. Xavi pitää Robertoa tärkeänä osana joukkuetta. Monipuolinen Roberto ehti pelata kuluvalla kaudella 30 ottelussa ja viimeisteli La Ligassa neljä maalia.