Atlético Madrid ei aio joustaa hintapyynnössään hyökkääjä João Félixin suhteen, kertoo AS.

Félix, 23, on pelannut tammikuusta lähtien lainalla Valioliigan Chelseassa, jossa hän on pelannut kirjoitushetkellä 12 ottelua ja tehnyt kaksi maalia.

Portugalilaistaiturin tehot eivät ole vielä päätä huimanneet, mutta Chelsea on brittimedian mukaan ollut todella tyytyväinen Félixin esityksiin ja haluaisi tiettävästi pitää hänet riveissään.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
João Félix when asked about his return to Atlético Madrid by @elchiringuitotv in Madrid today: “I’ve a contract”, he said as loan deal to Chelsea doesn’t include any buy option. 🇵🇹 #CFC

…but Chelsea hope to keep João as part of long term project. Talks expected in May/June.

AS:n mukaan Chelsea ei ole kuitenkaan tehnyt Atléticolle virallista tarjousta, eikä madridilaisseura aio missään nimessä luopua hänestä alle sadalla miljoonalla eurolla.

Atlético hankki Félixin kesällä 2019 Benficasta 127 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan. Hänen sopimuksensa Atléticon kanssa on voimassa vielä seuraavat neljä kautta, joten Colchoneros on varsin hyvässä neuvotteluasemassa.

Félixin lainasiirron alla Atléticon toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín myönsi avoimesti, että portugalilaishyökkääjän ja päävalmentaja Diego Simeonen yhteistyö ei ole kukoistanut.

Vaikka Simeone ja Atlético olisivat valmiita luopumaan Félixistä ensi kesänä, sadan miljoonan euron hintalappu voi tuottaa vaikeuksia Chelsealle. Valtavia summia käyttäneen lontoolaisseuran odotetaan myyvän ensi kesänä useita pelaajiaan, jotta se ei joutuisi vaikeuksiin taloussääntöjen kanssa.