Real Madrid voitti Chelsean keskiviikkoiltana Mestarien liigan puolivälierien avausosassa 2-0.

Chelsea oli ottelussa pitkälti vastaantulija. Real Madrid osoitti jälleen laatunsa Mestarien liigassa ja oli selvästi Chelsean niskan päällä käytännössä koko ottelun.

Real Madridin avainpelaaja Vinícius kuvaili keskiviikkoista ottelua kenties joukkueensa kauden parhaaksi.

– Kaikki Real Madridin pelipaita päällään pelaavat pelaajat tietävät, että Mestarien liiga on hyvin erityinen kilpailu meille. Jos pelaat Real Madridissa, on sinun osoitettava haluavasi pelata Mestarien liigassa. Pelasimme todella hyvin. Tämä oli yksi kauden parhaista otteluista, mutta toinen osa on vielä pelaamatta. Meidän on pysyttävä rauhallisina ja lähdettävä toiseen osaan yhtä vahvasti kuin tähän, Vinícius viittasi keskiviikkoiseen voittoon.

– Löysimme paljon tiloja. Haluamme aina tehdä enemmän maaleja, mutta pelasimme hyvää joukkuetta vastaan ja tiedämme, miten vaikea toinen osa on luvassa. Siksi halusimme tehdä enemmän maaleja, mutta nyt meidän on pidettävä pää kylmänä.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti saattaa jättää seuran jo kuluvan kauden jälkeen, vaikka hänen sopimus kattaa vielä ensi kauden. Ancelottia on viety etenkin Brasilian A-maajoukkueen päävalmentajaksi. Vinícius toivoisi Ancelottin valmentavan häntä myös maajoukkuetasolla.

– Mielestäni hän on maailman paras valmentaja. Toivottavasti hän valmentaisi minua niin Brasilian A-maajoukkueessa kuin Real Madridissakin.

LUE MYÖS: Real Madrid nappasi vahvan kiinnityksen UCL-välieräpaikasta – Ancelotti rauhoittelee: ”Jalkapallossa voi tapahtua mitä tahansa”