Real Madrid voitti Chelsean Mestarien liigan puolivälierien avausosassa Bernabéulla keskiviikkoiltana 2-0.

Karim Benzema ja Marco Asensio viimeistelivät Real Madridin maalit.

Real Madrid otti siten vahvan kiinnityksen turnauksen välieräpaikkaan, jossa vastaan asettuu joko Manchester City tai Bayern München. Manchester City voitti Bayern Münchenin puolivälierien avausosassa 3-0.

Real Madrid ja Chelsea kohtaavat toisensa ensi viikon tiistaina Lontoossa otteluparin jälkimmäisessä osassa.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti tiedostaa, ettei välieräpaikka ole vielä suinkaan varma vakuuttavasta tuloksesta huolimatta.

– Meidän on napattava jatkopaikka yhtä kokonaisvaltaisella toisella osaottelulla. Nappasimme etulyöntiaseman, mutta meidän on vielä kärsittävä. Ennen Chelsean punaista korttia laitoimme paljon energiaa pallonriistoihin ja kenties sen vuoksi lopussa meiltä puuttui energiaa. Mutta joka tapauksessa meidän on oltava tyytyväisiä.

– Meidän on oltava rauhallisia, koska 90 minuuttia on vielä jäljellä. Jalkapallossa voi tapahtua mitä tahansa. Meidän on osattava käsitellä tätä etulyöntiasemaa toistamalla toisessa osassa tällainen peliesitys. Ottelupari ei ole vielä ratkennut. Toinen osa on pelaamatta ja meidän on valmistauduttava siihen. Tiedämme, että Chelsea aikoo antaa kaikkensa ensi viikolla.