Espanjan maajoukkueen ja RB Leipzigin keskikenttäpelaaja Dani Olmo saattaa olla kuuma pelaaja ensi kesän siirtomarkkinoilla, kertoo Mundo Deportivo.

Olmon, 24, ja Leipzigin jatkosopimusneuvottelut ovat polkeneet paikallaan, ja hänen nykyinen diilinsä päättyy ensi kauden jälkeen.

Bayern München ja Real Madrid ovat tarkkailleet Olmon tilannetta, ja kumpikin on tiettävästi valmis tekemään noin 40 miljoonan euron tarjouksen. Lisäksi espanjalaistaiturin perässä on kaksi nimeämätöntä seuraa Valioliigassa.

Myös Barcelona on kiinnostunut Olmosta, joka edusti Blaugranaa juniorina, mutta Katalonian suurseuralla ei ole varaa lähteä tarjouskilpailuun Bayernin ja Madridin kanssa.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona järjesti hiljattain tapaamisen, johon osallistui seuran työntekijöitä, mukaan lukien päävalmentaja Xavi, sekä Olmon edustajia.

Barcelona teki Olmon leirille selväksi, kuinka paljon seura pitää hänestä, mutta Barça myönsi, että seuralla ei luultavasti ole varaa häneen tänä vuonna. Barcelona esitti kuitenkin pyynnön, että Olmo ei solmisi Leipzigin kanssa uutta sopimusta, jotta hän voisi siirtyä Barcelonaan kesällä 2024 diilinsä päätyttyä.

Mundo Deportivo

@mundodeportivo
🕵️ #TopSecretMD El Barça pidió a Dani Olmo que no renovara con el Leipzig

🔙 Fue durante el Mundial de Qatar en un encuentro entre miembros del staff del Barça y el entorno del jugador

👀 Quieren ir a por él en 2024, cuando quede libre

✍️ @martinezferran

Linkki twiittiin.