Barcelona voitti sunnuntaina Real Madridin el Clásicossa 2-1. 

Täysi pistepotti tiesi sitä, että Barcelona kasvatti sarjajohtonsa jo 12 pisteeseen ja voittaa siten hyvin todennäköisesti La Ligan mestaruuden. Marco Asensio teki maalin ottelun loppuhetkillä, mutta osuma hylättiin paitsion vuoksi. Hetkeä myöhemmin Franck Kessié iski ottelun voittomaalin ja vei Barcelonan 12 pisteen päähän Real Madridista.

Ottelun jälkeen Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti kummasteli tuomariston päätöstä hylätä Asension maali paitsiona. Päätös oli tiukka, sillä Asensio oli paitsiossa käytännössä muutaman sentin verran.

Marcan mukaan Barcelona yllättyi suuresti Ancelottin ulostulosta.

Barcelona arvostaa Ancelottia ja pitää häntä hyvin eleganttina persoonana, joka on osoittanut hyvää käytöstä läpi pitkän valmennusuransa. Barcelona yllättyi siitä, että Ancelotti valitti paitsiotuomiosta, sillä tilanne oli joka tapauksessa paitsio – oli Asensio sitten paitsiossa muutaman sentin tai metrin. Barcelona olisi ymmärtänyt paremmin sen, jos Ancelotti olisi valittanut jostain muusta kyseenalaisesta tilanteesta.