Leo Messin nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet neuvottelevat jatkosopimuksesta, mutta ainakaan toistaiseksi yhteisymmärrystä ei ole syntynyt.

Barcelonan pelaajat ottaisivat Messin ilomielin takaisin joukkueeseen.

Toive ei ole välttämättä taloudellisista syistä järin realistinen, mutta Sergi Roberto uskalsi puhua aiheesta sunnuntaisen Clásico-voiton jälkeen. Roberto iski maalin Real Madridin verkkoon. Roberton mukaan pelaajat odottavat Messiä avosylin takaisin Barcelonaan.

– Kuka ei olisi valmistautunut Messin paluuseen? Emme halua puhua siitä liikaa, koska valmentajan ja puheenjohtajan on päätettävä asiasta. Mutta me pelaajat odotamme häntä avosylin, Roberto vakuutti Jijantesille.

PSG putosi hiljattain Mestarien liigasta hävittyään neljännesvälierissä Bayern Münchenille yhteismaalein 0-3. Pariisilaismedia on ottanut Messin kynsiinsä UCL-pettymyksen jälkeen. Roberto ei ymmärrä sitä.

– Loppujen lopuksi sitä on vaikea ymmärtää. Messi on pelannut hyviä kausia Pariisissa ja nyt hänelle on suututtu. Messi on uskomaton pelaaja ja täällä kohtelemme häntä todella hyvin, jos hän palaa.