Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos sanoo, että häntä ei säälitä joukkuekaverinsa Eden Hazardin tilanne.

Hazard, 32, on Madridin seurahistorian kallein hankinta, mutta belgialaislaituri on leimattu Los Blancosin kannattajien keskuudessa yhdeksi kaikkien aikojen suurimmista flopeista.

Kuluvalla kaudella Hazard on saanut peliaikaa vain seitsemässä ottelussa. La Ligassa hän pelasi viimeksi syyskuun alussa.

Hazardin maanmies, Madridin ykkösvahti Thibaut Courtois sanoi tällä viikolla RTBF:n haastattelussa, että Hazardin motivaatio koki kolauksen Qatarin MM-kisojen jälkeen.

– Hän luuli, että hän pääsisi pelaamaan ja saisi mahdollisuuden MM-kisojen jälkeen. Silloin hän oli surullinen, sanoi Courtois.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Eden Hazard: “For me, I will still be at Real Madrid next season — but you never know”, tells @RTBFsport 🚨⚪️ #RealMadrid

▫️ “Me and Ancelotti? There is respect but we don’t talk to each other”.

▫️ “I miss playing football. I want to play. I want to have fun”.

Suorapuheisena tunnetulta Kroosilta kysyttiin Hazardin tilanteesta belgialaismedian haastattelussa. Saksan entinen maajoukkuepelaaja sanoi, että hän ei osaa sääliä jalkapalloilijoita, jos heidän ongelmansa rajoittuvat siihen, mitä kentällä tapahtuu.

– Myötätunto ei kuulu jalkapalloon. En usko, että Edenillä on huono elämä. Säälin ihmisiä, joilla menee selvästi huonommin. Kyse ei ole rahasta, en vain ole säälinyt ketään jalkapallossa, sanoi Kroos AS:n mukaan.

– Tietysti hänen tilanteensa on ollut pitkään vaikea, mutta päivän päätteeksi kaikki ovat jossain määrin vastuussa omasta tilanteestaan. Siksi sääli on mielestäni sopimatonta. Tunnen Edenin hyvin, puhumme usein, mutta säälin vain ihmisiä, jotka ovat hyvin huonossa tilanteessa, eikä Eden ole yksi heistä.

Lehtitietojen mukaan Real Madrid on yrittänyt päästä Hazardista eroon jo pitkään, mutta belgialaislaituri haluaa jatkaa seurassa sopimuksensa loppuun saakka, eli kesään 2024.