Real Madridin laitahyökkääjä Eden Hazard sanoo, että nuorempi sukupolvi olisi ansainnut häntä enemmän peliminuutteja Qatarin MM-kisoissa.

Hazard, 32, on pelannut tällä kaudella vain kolmessa La Ligan ottelussa, mutta hän kipparoi Belgiaa marras-joulukuussa pelatussa MM-turnauksessa.

Belgia putosi kisoista lohkovaiheessa, ja joukkueen sisällä vallinneita erimielisyyksiä puitiin julkisesti jo turnauksen aikana. Maan ”kultaisen sukupolven” kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut Hazard lopetti maajoukkueuransa kisojen päätyttyä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Arancha Rodríguez

@AranchaMOBILE
No baja los brazos Hazard.

Hazard myönsi HLN:n haastattelussa, että hänestä ei tuntunut oikealta viedä peliaikaa nuoremmilta, kun hänen omat pelinsä Real Madridissa eivät ole sujuneet hyvin.

– Uudet jätkät kolkuttelivat maajoukkueen ovella. Minä en saanut peliaikaa Real Madridissa, sitten menin maajoukkueen mukaan ja pääsin pelaamaan. En pitänyt siitä, koska uusi sukupolvi ansaitsee pelata.

Hazardin mukaan hän tiesi jo ennen kisoja, että hän päättää maajoukkueuransa Qatarin-reissun jälkeen.

– Esityksemme Qatarissa ei ollut ratkaiseva tekijä päätöksessäni. Tietysti se on sääli, miten turnauksessa kävi, mutta tein päätökseni jo etukäteen. Oli vain aikani lopettaa.

Hazardin mukaan hänen päätökseensä vaikuttivat hänen nilkkavammansa ja siviilielämänsä.

– Pelaan Madridissa Toni Kroosin kanssa. Hän lopetti Saksan maajoukkueessa kaksi vuotta sitten ja hän on sanonut minulle, että kun muut ovat maajoukkuekomennuksilla, hän on pystynyt viettämään aikaa perheensä kanssa.

Real Madridissa Hazard on leimattu yhdeksi seurahistorian suurimmista flopeista. Hän siirtyi Los Blancosiin kesällä 2019 Chelseasta 115 miljoonalla eurolla, mutta hän on jäänyt kauas hintalappunsa tuomista odotuksista.

Hazard on kärsinyt Espanjassa jatkuvasti loukkaantumisista ja ailahtelevaisuudesta, ja häntä on kritisoitu jopa epäammattimaiseksi.