Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoo, että hänen tulevaisuutensa on seuran käsissä.

Ancelotti, 63, valmensi Madridia ensimmäisen kerran vuosina 2013-2015 ja palasi seuraan kesällä 2021. Toisella Espanjan-reissullaan hän johdatti Los Blancosin heti paluukaudellaan triplamestaruuteen (La Liga, Supercopa, Mestarien liiga).

Real Madrid on vahvasti mukana pokaalitaistoissa myös tällä kaudella, mutta La Ligassa Barcelona uhkaa karata valkopaidoilta. Barcelona johtaa sarjaa yhdeksän pisteen erolla Madridiin ennen sunnuntaina pelattavaa El Clásicoa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ESPN FC

@ESPNFC
Carlo Ancelotti and Pep Guardiola are the first managers with 13 UCL quarterfinal appearances 🤯

Masterminds 🧠

Madridilla on yhä mahdollisuus voittaa kolme pokaalia myös tällä kaudella, mutta Ancelottin tulevaisuus on ollut jatkuvasti esillä lehdissä ja keskustelupalstoilla. Hänen sopimuksensa Los Blancosin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Lehdistötilaisuudessaan Ancelotti sanoi, että hän voisi valmentaa Madridia uransa loppuun saakka, mutta hän ei usko, että saa moista mahdollisuutta.

– Seuran on tehtävä se päätös, ei minun. Olen sanonut monesti, että voisin jäädä tänne loppuelämäkseni, mutta veikkaan, että se on mahdotonta, sanoi Ancelotti Goalin mukaan.

– Se on päätös, jonka seura tekee kauden päätteeksi. Kävi mitä kävi.