Eden Hazard totesi hiljattain RTBF:n haastattelussa, ettei juurikaan puhu valmentajansa Carlo Ancelottin kanssa.

Ancelotti on jättänyt Hazardin täysin olemattomalle vastuulle Real Madridissa. Hazard on pelannut kuluvalla kaudella alle 300 minuuttia Real Madridissa ja on istunut käytännössä koko kauden penkillä. Hazard on päässyt edellisen kerran kentälle La Ligassa yli puoli vuotta sitten.

Ancelotti käväisi maanantaina lehdistötilaisuudessa ja sai vastata kysymyksiin Hazardista. Ancelottin mukaan Hazard oli rehellinen sanoessaan, ettei juurikaan puhu valmentajansa kanssa.

– Suhteemme ei ole kylmä. Hazard oli hyvin rehellinen. Emme puhu paljon ja se on totuus. Monesti se johtuu luonteesta. Sinusta tuntuu paremmalta puhua jonkun toisen kanssa. Se ei ole tärkeintä. Minulla tärkeintä on se, että vaikkemme puhu juurikaan, eikä Hazard pelaa, niin silti hän kunnioittaa minua. Arvostan sitä paljon ja kunnioitan samalla tavalla Hazardia.

– Se, miksei hän pelaa, johtuu suuresta kilpailutilanteesta. Hazardin pelipaikalla pelaa pelaaja, joka tuo joukkueelle paljon ja hän on Vinícius.

LUE MYÖS: Alle 300 minuuttia peliaikaa kuluvalla kaudella – Eden Hazard haluaa silti jäädä Real Madridiin: ”Siirto ei ole suunnitelmissani”