Eden Hazard on pelannut kuluvalla kaudella 296 minuuttia Real Madridissa.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on jättänyt Hazardin täysin olemattomalle vastuulle. 32-vuotias belgialainen on istunut koko kauden penkillä, vaikka on ollut valtaosan kaudesta pelikunnossa.

RTBF haastatteli Hazardia, joka kertoi haluavansa jäädä Real Madridiin.

Hiljattain maajoukkueuransa lopettaneen Hazardin sopimus Real Madridin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Hazard on joukkueen palkkakuningas 15 miljoonan euron nettovuosituloillaan, vaikka hän on yksi joukkueen vähiten peliaikaa saaneista pelaajista.

– Haluaisin jäädä tänne. Olen aina sanonut sen. Odotan pääseväni pelaamaan voidakseni taitoni. Ihmiset epäilevät minua. Se on normaalia. Ymmärrän sen todella hyvin. Mutta jos minulta kysytään, niin jatkan täällä ensi kaudellakin. Sitä ei koskaan tiedä, mutta siirto ei ole suunnitelmissani.

– Mitä voin tehdä muuttaakseni ihmisten mielipiteen? En tiedä. Ajattelen vain pelaamista. Siksi en edes ajattele lähteväni täältä. Syvällä sisimmässäni ajattelen, että voin edelleen olla hyödyksi joukkueelle. Jos olen hieman hyödyksi, ihmiset luottavat minuun taas. Kenties siinä vaiheessa he sanovat itselleen tehneensä virheen jättäessään minut ulos kentältä. Tarvitsen vain peliminuutteja.

Hazardin mukaan hän ei puhu Ancelottin kanssa.

– Kunnioitamme toisiamme, mutta en sano, että puhuisimme, koska emme puhu. Mutta välillämme on aina kunnioitusta. Vaikka hän ei päästäisi minua enää kentälle, on minulla oltava kunnioitusta Ancelottin kaltaisille tyypille. Ihan jo senkin takia, mitä hän on saavuttanut urallaan. Ei siinä ole mitään ongelmaa.