Nachon sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

33-vuotiaan Nachon sopimustilanteesta on puhuttu julkisuudessa jo jonkun aikaa. Real Madridin oma kasvatti ei ole toistaiseksi vastannut mitään saamaansa jatkosopimustarjoukseen.

Real Madrid ja päävalmentaja Carlo Ancelotti haluaisivat mielellään pitää Nachon joukkueessa, mutta he myös ymmärtävät, jos pelaaja haluaa lopulta vaihtaa maisemaa.

Nacho jäi syyskaudella olemattomalle vastuulle Ancelottin alaisuudessa, mutta on kevätkaudella saanut valmentajalta merkittävästi enemmän peliaikaa.

Viikonloppuna Nacho pelasi loistavan ottelun Bernabéulla, kun Real Madrid kaatoi Espanyolin 3-1. Ottelun jälkeen Bernabéun yleisö vaati Nachoa jäämään seuraan. Myös Real Madridin pelaajat julkaisivat ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa Nacholle osoitettuja viestejä, joissa he toivoivat topparin jäävän seuraan.

AS:n saamien tietojen mukaan Nacho haluaisi jäädä Real Madridiin. Nacho ei ole kuitenkaan toistaiseksi tehnyt lopullista päätöstä, koska hän haluaa saada huomattavasti enemmän peliaikaa tulevaisuudessa, eikä sitä ole välttämättä tarjolla Real Madridissa.

LUE MYÖS: 300 ottelua Real Madridissa pelannut Nacho vaihtamassa maisemaa? – ”Minulla oli todella huono fiilis alkukaudesta”