Espanjan maajoukkueen toppari Aymeric Laporte harkitsee lähtevänsä Manchester Citystä ensi kesänä, kertoo Mundo Deportivo.

Jos City antaa Laporten, 28, vaihtaa seuraa, hänen ykköstoiveensa on tiettävästi Barcelona, joka on tietoinen huipputopparin lähtöhaluista.

Manchester Cityllä on ollut varsinkin manageri Pep Guardiolan alaisuudessa tapana, että seura ei estele lähtöhaluisia pelaajia siirtymästä muualle, kunhan se saa heistä hyvän korvauksen.

Laporten ja Cityn sopimus on voimassa kesään 2025 saakka. Hän on pelannut manchesterilaisseurassa reilut viisi vuotta.

Barcelonan ja Laporten edustajat ovat jo olleet yhdeydessä toisiinsa. Kummatkin osapuolet ovat halukkaita toteuttamaan siirron, jos City vain päästää hänet siirtymään summalla, johon Barcelonalla olisi varaa.

Siirto voi kuitenkin osoittautua todella hankalaksi.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ESPN FC

@ESPNFC
LaLiga president Javier Tebas has said it is "practically impossible" for Barcelona to make any summer signings due to the club's financial situation.

La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas sanoi viime viikolla, että talousvaikeuksista kärsivän Barcelonan on näillä näkymin hyvin vaikea hankkia pelaajia ensi kesänä.

– Tämän päivän tilanne on se, että Barcelonan budjetissa ei ole varaa käyttää yhtään rahaa tulevassa siirtoikkunassa.

– Barcelona on syyllistynyt kyseenalaiseen käytökseen, joka on vaikuttanut La Ligaan, ja toimimme sen mukaisesti. Olemme määränneet, että he eivät voi enää hankkia lisää pelaajia.

– He myivät 700 miljoonalla eurolla tv-oikeuksia ja yrittivät löytää erilaisia tapoja ratkaista tilanteensa, mutta ensi kaudella he eivät voi tehdä sitä. Meillä on tiukka talousvalvonta.

– Heidän on vähennettävä investointejaan pelaajiin, ja olemme kannustaneet heitä myymään pelaajia, koska jokaisesta myynnistä saadusta summasta he voivat käyttää 40 prosenttia.