Barcelona pelaa illalla todellisessa huippuottelussa, kun se kohtaa Old Traffordilla Manchester Unitedin Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen jälkimmäisessä osassa. Avausosa päättyi 2-2 -tasapeliin.

Barcelona-luotsi Xavin mukaan vastaan asettuu yksi Euroopan parhaista joukkueista. Manchester United on pelannut laadukkaan alkuvuoden.

– Luvassa on huippuottelu. Old Trafford on upea stadion ja siellä on loistava fiilis ottelun aikana. Kummatkin joukkueet saapuvat otteluun hyvässä iskussa. Siitä ei tule helppoa, koska Manchester United on tällä hetkellä yksi Euroopan parhaista joukkueista. Olemme motivoituneita ja haluamme kilpailla, ja antaa parhaan version Barcelonasta, Xavi vakuutti.

Xavin mukaan avainasemassa on sed, kykeneekö Barcelona purkamaan Manchester Unitedin aggressiivisen prässin.

– Uskon, että ottelusta tulee samanlainen kuin viime viikolla. Voi olla, että Manchester United kotijoukkueena lähtee ottamaan ylempää kiinni. Jos emme onnistu purkamaan heidän prässiään, he rohkaistuvat entisestään. Kentällä nähdään paljon intohimoa.

Ottelu alkaa klo 22.00, ja se on nähtävissä Elisa Viihde Viaplaylta.