Luka Modricin sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet eivät ole toistaiseksi neuvotelleet jatkosopimuksesta, vaikka Modric on todennut usein julkisuudessa haluavansa jatkaa uraansa seurassa. Real Madrid tarkkailee tiettävästi Jude Bellinghamin tilannetta ja tekee sen jälkeen ratkaisun Modricin tulevaisuuden suhteen. Lue lisää täältä.

Real Madrid kohtaa tiistaina Liverpoolin Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa. Modric puhui tulevaisuudestaan maanantaisessa lehdistötilaisuudessa.

– En ole vielä puhunut seuran kanssa jatkosopimuksesta. Tilanne on sama kuin vuosi sitten tähän aikaan. Olen hyvin rauhallinen sen suhteen. On tylsää, että minulta kysytään tätä aina, koska vastaan aina samalla tavalla. Olen hyvin onnellinen Real Madridissa ja haluan jatkaa uraani tässä seurassa, mutta minun on puhuttava seuran kanssa ja katsottava, mitä he ajattelevat.

37-vuotias Modric ei halua olla taakka nykyiselle seuralleen. Jatkosopimus syntyy, jos Modric ansaitsee sellaisen.

– Haluan jatkaa täällä, jos ansaitsen sen, enkä siten, että minulle annetaan uusi sopimus lahjana. Minulle ei ole koskaan annettu mitään lahjana, eikä anneta nytkään. Mitä tahansa tapahtuikaan, mikään ei muuta suhdettani Real Madridiin. Tämä on elämäni seura. Tapahtui mitä tapahtui.

– Annan kaikkeni, kuten aina ennenkin, jotta ansaitsen jatkaa uraani täällä. En voi tehdä sen enempää. Minulla on loistavat välit seuran kanssa, eikä se tule koskaan muuttumaan. Samalla tavalla kuin viime vuonna, ei minulla ole minkäänlaista kiirettä. Kausi on vielä kesken ja meillä on edessä useita haasteita. Olen keskittynyt jalkapalloon ja yritän tehdä asiat hyvin palatakseni omalle tasolleni. Katsotaan, mitä tapahtuu.