Barcelonan laitahyökkääjä Raphinha on pyytänyt anteeksi käytöstään torstain Euroooppa-liigan ottelussa Manchester Unitedia vastaan.

Raphinha, 26, syötti Barcelonan ensimmäisen maalin ja vastasi itse toisesta 2-2-tasapeliin päättyneessä ottelussa.

Brassilaituri oli todella tyytymätön, kun Ferran Torres vaihdettiin hänen tilalleen 83. minuutilla. Raphinha kätteli turhautuneen oloisena Torresin ja päävalmentaja Xavin ennen kuin asteli joukkuekaveriensa seuraan vaihtopenkille. Istumaan päästyään hän takoi nyrkillään edessä ollutta istuinta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Iniestazo

@INIE8TAZO
🥶 El enfado de Raphinha en el banquillo y Jordi Alba intentando calmarlo.

Raphinha sanoi ottelun jälkeen, että hän oli pyytänyt käytöstään anteeksi Xavilta.

– Puhuin Xavin kanssa. Haluan käyttää tämän mahdollisuuden pyytäkseni anteeksi kaikilta: valmentajalta, Ferranilta, joukkueelta, kannattajilta. Välillä vain haluaa auttaa joukkuetta niin paljon, ettei voi sille mitään, sanoi Raphinha Goalin mukaan.

Xavin mielestä Raphinhan reaktiossa ei ollut mitään anteeksipyydettävää.

– Se on normaalia, tämä on jalkapalloa. Minä sanon pelaajille, että heidän on oltava vihaisia. Se on ongelma, kun heiltä puuttuu asennetta kentällä ja Raphinhalla on loistava asenne.

– Raphinha pyysi minulta anteeksi, mutta hänen ei olisi tarvinnut. Näen sen positiivisena asiana, että kaikki haluavat pelata.

Manchester United isännöi Barcelonaa ensi viikolla toisessa osaottelussa. Otteluparin voittaja jatkaa Eurooppa-liigassa 16 parhaan joukkoon.