Barcelona ja Manchester United iskivät yhteen torstai-iltana Camp Noulla Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausosassa.

Ottelu päättyi vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen 2-2 -tasapeliin. Otteluparin toinen ja ratkaiseva osa pelataan ensi viikon torstaina Old Traffordilla.

Ottelun avausjakso oli tasainen. Kumpikin kykeni luomaan muutaman maalipaikan, mutta viimeistely ontui. Jos avausjaksolla viimeistely oli heikkoa, ei samaa voi sanoa toisesta jaksosta, sillä toinen 45-minuuttinen sisälsi jopa neljä maalia.

Marcos Alonso iski ottelun avausmaalin kulmapotkusta toisen jakson alussa, mutta Manchester United ei luovuttanut. Loistavaa alkuvuotta pelaava Marcus Rashford laukoi vieraat tasoihin vain kahta minuuttia myöhemmin. Rashfordin laukaus yllätti Barcelona-vahti Marc-André ter Stegenin.

Manchester United järkytti Camp Nouta noustuaan johtoon 59. minuutilla. Pallo meni kulmatilanteen päätteeksi maaliin Barcelona-toppari Jules Koundén kautta. Manchester United oli siten kääntänyt ottelun päälaelleen vain minuuteissa. Hienon ottelun pelannut Raphinha nosti Barcelonan tasoihin vartti ennen loppua.