İlkay Gündoğan on yhdistetty siirtohuhuissa Barcelonaan.

Barcelonan sisäpiiritoimittaja Gerard Romeron saamien tietojen mukaan Gündoğanin agentti saapui torstaina Barcelonaan ja vietti koko päivän seuran harjoituskeskuksessa. Gündoğanin agentti neuvotteli Barcelonan seurajohdon kanssa sopimuksesta.

Gündoğanin nykyinen sopimus Manchester Cityn kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, ja on hyvin mahdollista, ettei keskikenttäpelaaja jatka uraansa seurassa.

Barcelonan seura- ja valmennusjohto pitää Gündoğania hyvin käyttökelpoisena vahvistuksena – varsinkin, kun pelaaja on saatavilla ilman siirtosummaa.

32-vuotias Gündoğan on Manchester Cityn kapteeni. Gündoğan on edustanut seuraa reilun kuuden ja puolen vuoden ajan. Gündoğan kuuluu edelleen Pep Guardiolan luottopelaajiin, ja on saanut kuluvallakin kaudella mukavasti vastuuta.