Lionel Messin veli Matias on pyytänyt anteeksi kommenttejaan Barcelonasta.

Matias Messi vastasi poikansa Twitch-tilillä fanien kysymyksiin veljestään ja Barcelonasta ja sanoi muun muassa, että Lionel ei ole ikinä palaamassa katalonialaisseuraan. Jos paluu toteutuisikin, Matias Messin mukaan Barcelonan puheenjohtajan Joan Laportan olisi saatava välittömästi kenkää.

– Haluan pyytää anteeksi sitä, mitä sanoin sosiaalisessa mediassa. Vitsailin vain poikani ja ystävieni kanssa. Miten voisin ajatella näin seurasta, joka on niin suuri kuin Barcelona, joka on antanut niin paljon perheelleni ja Leolle? Haluan pyytää anteeksi kaikilta, erityisesti kaikilta Barcelonan kannattajilta, kommentoi Matias Instagram-tilillään.

Lionel Messin edustajat painottivat ESPN:lle, että Matias Messi ei edustanut kommenteillaan kenenkään muun kuin itsensä mielipiteitä.

Messi, 35, vietti Barcelonassa 20 vuotta, nousi seuran kaikkien aikojen maalintekijäksi (672) ja auttoi Blaugranaa voittamaan 35 pokaalia. Osapuolet neuvottelivat jatkosopimuksesta, mutta Barcelona ei kyennyt rekisteröimään uutta diiliä talousvaikeuksiensa takia, joten Messi siirtyi kesällä 2021 vapaana agenttina Paris Saint-Germainiin.