Leo Messin on määrä allekirjoittaa pian jatkosopimus PSG:n kanssa.

Katalonialaismedia uutisoi syksyllä siitä, miten Barcelonan päävalmentaja Xavi haluaisi Messin takaisin joukkueeseen, mutta sittemmin seurajohdosta on todettu sen olevan taloudellisesti mahdotonta.

Puolentoista vuoden ajan PSG:ssä pelannut Messi taistelee seuransa kanssa keväällä Mestarien liigan voitosta. Neljännesvälierissä vastaan asettuu Bayern München.

Messin Matías-veljen mukaan supertähti ei ole palaamassa Barcelonaan. Jos niin tapahtuisi, olisi puheenjohtaja Joan Laportan saatava välittömästi kenkää.

– Emme aio palata Barcelonaan. Ja jos palaisimme, tekisimme heti melkoisen suursiivouksen. Muun muassa antaisimme potkut Joan Laportalle. Hän on epäkiitollinen kaiken sen suhteen, mitä Messi antoi Barcelonalle, Matías väitti Twitchissä.

Messin ja Laportan välit ovat tiettävästi hyvin huonot. Laporta ilmoitti viime hetkellä Messille, ettei jatkosopimuksen tekeminen ole sittenkään mahdollista. Katalonialaismedian mukaan Messi epäilee Laportan tiedostaneen sen jo pitkään ennen kuin sanoi sen ääneen Messille.