Gennaro Gattuso poistui hiljattain Valencian päävalmentajan paikalta.

Valencian kausi on sujunut surkeasti, ja seura taistelee tosissaan putoamista vastaan. Voro González nousi tuttuun tapaan edustusjoukkueen väliaikaiseksi valmentajaksi, kun seurajohto etsii uutta päävalmentajaa. Kyseessä on jo kahdeksas kerta, kun Voro nostetaan kesken kauden ykkösjoukkueen peräsimeen.

Valencia pelasi sunnuntaina ensimmäisen ottelunsa ilman Gattusoa. Girona voitti Valencian Kataloniassa 1-0, ja syvensi seuran ahdinkoa entisestään. Valencia on parhaillaan 16. sijalla La Ligassa. Putoamisviivan huonompi puoli on vain pisteen päässä. Valencia on voittanut edellisen sarjaottelunsa marraskuun alussa ennen MM-taukoa.

Voron miehistön otteluohjelma ei ole helpottumassa, sillä seuraavan neljän kierroksen aikana vastaan asettuvat Athletic, Getafe, Real Sociedad ja Barcelona.