Real Madrid ei ole tehnyt toistaiseksi jatkosopimustarjousta Marco Asensiolle, kertoo AS.

Real Madrid hylkäsi tammikuun siirtoikkunan loppuhetkillä PSG:n tarjouksen Asensiosta ja haluaa pelaajan jatkavan seurassa, mutta ei ole tehnyt vielä jatkosopimustarjousta.

Lehden mukaan Asensio odotti saavansa jatkosopimustarjouksen jo viime kesänä, kun sopimuksen viimeinen kausi oli lähtemässä käyntiin. Real Madrid on ilmoittanut Asensiolle aikovansa tehdä hänelle jatkosopimustarjouksen, mutta pelaaja ei ole vielä saanut sellaista.

Asensio odottaa saavansa rahakkaan tarjouksen. Asensio on jäänyt kuluvalla kaudella pienelle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa, vaikka peliaika onkin kasvanut vuodenvaihteen jälkeen.

Asensio on pelannut Real Madridin edustusjoukkueessa kuuden ja puolen vuoden ajan. Asension oli määrä nousta vuosia sitten Real Madridin uudeksi johtotähdeksi, mutta lopulta laitahyökkääjä ei ole onnistunut vastaamaan suuriin odotuksiin.