Sergi Roberton sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesällä.

30-vuotias Roberto on kärsinyt kuluvalla kaudella loukkaantumisista, ja lisäksi on jäänyt kunnossa ollessaan pienelle vastuulle Xavin alaisuudessa. Roberto on mahtunut vain viidesti Barcelonan avauskokoonpanoon La Ligassa.

Marcan mukaan Barcelona on siitä huolimatta tarjonnut omalle kasvatilleen ensi kauden kattavaa jatkosopimusta samoilla sopimusehdoilla.

Lehti kertoo Roberton kieltäytyneen saamastaan jatkosopimustarjouksesta. Osapuolet eivät ole päässeet sopuun jatkosopimuksesta ja neuvotteluiden on määrä jatkua keväällä. Toistaiseksi uutta päivää neuvotteluille ei ole sovittu.

Xavi haluaa pitää kiinni Robertosta ja luotsi oli suurin syy sille, miksi Barcelona tarjosi pelaajalle jatkosopimusta jo vuosi sitten. Silloin Roberto allekirjoitti yksivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa.