Portugalin suurseura Sporting CP on kiinnostunut Barcelonan laitapuolustajasta Héctor Bellerínistä, kertoo Athletic.

Sporting saattaa pian menettää tärkeän pelaajan puolustuslinjansa oikealta laidalta, jos se pääsee Tottenhamin kanssa sopuun Pedro Porron siirrosta Valioliigaan.

Lissabonilaisjätti on ryhtynyt jo kartoittamaan potentiaalisia korvaajia Porrolle, ja Bellerín, 27, on noussut yhdeksi vaihtoehdoista.

Bellerín palasi kasvattajaseuraansa Barcelonaan viime kesänä yksivuotisella sopimuksella pelattuaan pitkään Arsenalissa ja viime kauden lainalla Real Betisissä. Hän on kuitenkin pelannut tällä kaudella vain seitsemässä ottelussa.

Athleticin mukaan Bellerín on kiinnostunut siirtymään Portugaliin, mutta Sporting ja Barcelona eivät ole vielä käyneet neuvotteluja potentiaalisesta diilistä.

Uutisoimme aiemmin Diario Sportin tietojen pohjalta, että Bellerín on kieltäytynyt tässä kuussa Valioliiga-seurojen tarjouksista, koska hän haluaa jatkaa uraansa Espanjassa.

Barcelonan ja Bellerínin on ollut määrä neuvotella hänen tulevaisuudestaan vasta ensi kesänä, mutta Sportingin kiinnostus häntä kohtaan saattaa muuttaa asioita. Nähtäväksi jää, onko Barcelona valmis luopumaan hänestä tässä vaiheessa siirtoikkunaa edes siirtokorvausta vastaan, koska sen vaihtoehdot hänen pelipaikalleen ovat muutenkin vähissä.