Barcelonan laitapuolustaja Héctor Bellerín ei ole aikeissa lähteä seurasta tässä kuussa, kertoo Diario Sport.

Bellerín, 27, palasi kasvattajaseuraansa Barcelonaan viime kesänä vuoden pätkäsopimuksella, ja hän on ollut odotetusti rotaatiopelaajan roolissa. La Ligassa Bellerín on päässyt kentälle vasta kolmessa ottelussa.

Espanjan A-maajoukkueessa neljästi esiintynyt Bellerín on saanut tässä kuussa useita tarjouksia Englannista, mutta hän on hylännyt ne. Yksi tarjouksista tuli Evertonilta.

Bellerín pelasi Englannissa jo vuosina 2011-2021 Arsenalissa, ja hän haluaa nyt jatkaa uraansa kotimaassaan. Jos Bellerínille ei löydy tulevaisuudessa käyttöä Barcelonassa, hän olisi kiinnostunut palaamaan Real Betisiin, jota hän edusti viime kaudella lainalla.

Barcelona ja Bellerín neuvottelevat hänen tulevaisuudestaan ensi kesänä.