Espanjan jalkapalloliitto nimesi Luis de la Fuenten A-maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi joulukuussa.

AS:n saamien tietojen mukaan de la Fuente keskustelee pian Sergio Ramosin kanssa topparin tulevaisuudesta A-maajoukkueessa.

Ramos oli edellisen kerran mukana Espanjan A-maajoukkueessa maaliskuussa 2021, eli vajaat kaksi vuotta sitten. De la Fuente haluaa kuulla Ramosin mielipiteitä, ja kokee keskustelun olevan kunnianosoitus Ramosin pitkälle uralle A-maajoukkueessa. Maaliskuussa 37 vuotta täyttävän Ramosin on kuitenkin osoitettava pelikentällä tasonsa palatakseen maajoukkuetehtäviin.

Jos Ramos palaa maajoukkueeseen, on hän itseoikeutetusti de la Fuenten joukkueen kapteeni. Ramos on pelannut Espanjan A-maajoukkueessa peräti 180 ottelua, ja on maan historian eniten A-maaotteluita pelannut pelaaja.

Espanja aloittaa EM-karsintaurakkansa maaliskuussa. Espanja on samassa EM-karsintalohkossa Skotlannin, Norjan, Georgian ja Kyproksen kanssa.

Ramos on kuulunut kuluvalla kaudella PSG:n ehdottomiin luottopelaajiin.