Dani Ceballosin nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Ceballos siirtyi Betisistä Real Madridiin noin 20 miljoonalla eurolla kesällä 2017. Ceballos ei ole onnistunut nousemaan Real Madridin luottopelaajien joukkoon viiden ja puolen vuoden aikana, joista kaksi kautta sujui lainalla Arsenalissa.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on usein kehunut Ceballosia julkisuudessa, mutta siitä huolimatta sevillalaiskeskikenttäpelaajan peliaika on jäänyt hyvin vähäiseksi. 26-vuotias Ceballos on pelannut kuluvalla kaudella reilut 500 minuuttia Real Madridissa.

Viime aikoina peliaikaa on tullut tosin merkittävästi enemmän kuin syyskaudella. Ceballos on päässyt kahdesti avauskokoonpanoon La Ligassa MM-tauon jälkeen, ja lisäksi hän onnistui voittomaalin teossa Copan Villarreal-ottelussa viime viikolla.

Real Madrid ei ole vielä aloittanut jatkosopimusneuvotteluja Ceballosin kanssa. AS:n mukaan Ceballos haluaisi jäädä Real Madridiin, jos hänelle luvataan lisää peliaikaa. Ceballos haluaa suuremman roolin Real Madridissa, mutta seura ei ole vielä päättänyt, aikooko se tarjota pelaajalleen uutta sopimusta.