Barcelona hankki Raphinhan Leedsistä viime kesänä noin 60 miljoonalla eurolla.

26-vuotiaan oikean laitahyökkääjän kausi Barcelonassa on ollut vuoristoratamainen ja vaikea.

Raphinhaa on muun muassa syytetty tehottomuudesta ja katalonialaismedian mukaan Barcelonan seura- ja valmennusjohto on jo alkanut epäillä Raphinhaa ja pelaajan maalintekokykyä. 23 ottelussa on syntynyt yhteensä kolme maalia.

Sportin saamien tietojen mukaan Arsenal on kiinnostunut Raphinhasta. Arsenal hakee vahvistuksia hyökkäyspäähänsä. Se menetti hiljattain ukrainalaistähti Mykhailo Mudrykin Chelseaan, vaikka oli neuvotellut pitkään Shakhtar Donetskin kanssa siirrosta.

Lehden mukaan Arsenal on jo ottanut yhteyttä Raphinhan edustajiin, mutta pelaaja ei ole lainkaan vakuuttunut Barcelonan jättämisestä varsinkaan kesken kauden. Raphinha haluaa menestyä Barcelonassa ja tehdä kaiken sen eteen, jotta päävalmentaja Xavi nostaa hänet luottopelaajiensa joukkoon.

Arsenal on tietoinen Raphinhan ajatusmaailmasta, mutta haluaa samalla nousta pelaajan todennäköisimmäksi uudeksi osoitteeksi, jos laitahyökkääjä vaihtaa maisemaa kesän siirtoikkunassa – ellei tammikuinen siirto onnistu. Raphinha on otettu Arsenalin kiinnostuksesta.