Real Madridin hyökkääjä Karim Benzema sanoo, että hän ei puhunut entisen joukkuekaverinsa Cristiano Ronaldon kanssa, kun portugalilaistähti vieraili perjantaina Los Blancosin harjoituksissa.

Ronaldo, 37, vieraili Madridin harjoituksissa Riadissa, jossa hänen uusi seuransa Al-Nassr pitää majaansa. Real Madrid on Saudi-Arabian pääkaupungissa, koska se kohtaa sunnuntaina Riadissa Barcelonan Espanjan Supercupin finaalissa.

Benzema, 35, pelasi Ronaldon kanssa aikoinaan 342 ottelua yhdessä Madridin paidassa. Urallaan Benzema on pelannut useammin vain Sergio Ramosin, Marcelon ja Luka Modrićin kanssa.

Kaksikko ei kuitenkaan vaihtanut sanaakaan, kun Ronaldo vieraili perjantaina madridilaisten treeneissä. Benzemalta kysyttiin, miksi hän ei ottanut Ronaldon kanssa yhteiskuvaa, vaikka monet muut Los Blancosin pelaajat tekivät niin.

– Uskon, että Cristiano Ronaldo on onnellinen täällä (Saudi-Arabiassa). Toivon, että hän voi jatkaa maalien tekemistä ja pelien ratkomista, kommentoi Benzema Marcan mukaan.

– Hän oli harjoituksissamme, mutta me emme tarvitse valokuvaa todistaaksemme, että olemme ystäviä. Me emme tarvitse sitä Instagramia tai Twitteriä tai sellaista varten.

– Minulla ei ollut aikaa tervehtiä häntä, vaikka hän oli täällä. Toivottavasti näen hänet huomenna finaalissa ja voin puhua hänen kanssaan.

Benzeman ja Ronaldon välirikolla spekuloitiin viime marraskuussa, kun Benzema kertoi Telefootin haastattelussa, että Ronaldo ei ollut onnitellut häntä viime vuoden Ballon d’Orin voitosta.