Atlético on tarjonnut Barcelonalle vaihtokauppaa, kertoo Barcelona-toimittaja Gerard Romero.

Romeron mukaan Atlético tarjosi Barcelonalle Thomas Lemarin ja Memphis Depayn välistä vaihtokauppaa.

Seurat ovat neuvotelleet muutaman päivän ajan Depayn siirrosta ja madridilaismedian mukaan on vain ajan kysymys, että Depay siirtyy Atléticoon. Lue Depayn todennäköisestä Atlético-siirrosta lisää täältä.

Romeron mukaan Barcelona on ainakin toistaiseksi hylännyt Atléticon vaihtokauppaehdotuksen. Barcelona haluaa Depaysta siirtosumman.

Lemar ei kuulu sen suuremmin Atléticon valmennus- ja seurajohdon suunnitelmiin. Seura yrittää päästä kallispalkkaisesta ranskalaispelaajastaan eroon. Lemarin sopimus loppuu Depayn tapaan kuluvan kauden jälkeen, eikä Atlético tarjoa pelaajalleen jatkosopimusta.

Depay on edustanut Barcelonaa puolentoista vuoden ajan, mutta ei kuulu Xavin suunnitelmiin.