Memphis Depayn on määrä siirtyä seuraavien päivien aikana Barcelonasta Atléticoon, kertoo Marca.

Lehden mukaan seurojen väliset neuvottelut ovat edenneet pitkälle ja ovat siinä vaiheessa, että yhteisymmärrykseen on tarkoitus päästä kenties vielä loppuviikon aikana. Depay haluaa siirtyä Atléticoon.

Marcan saamien tietojen mukaan kyseessä olisi pysyvä siirto. Depayn sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä hän kuulu Barcelonan seura- tai valmennusjohdon suunnitelmiin, ja haluaa siten vaihtaa peliajan perässä maisemaa. Depay on jäänyt kuluvalla kaudella hyvin pienelle peliajalle Barcelonassa.

Atlético kaavailee Depaysta João Félixin korvaajaa. Félix siirtyi keskiviikkona loppukaudeksi lainalle Chelseaan. Chelsea maksoi kevätkauden lainasta 11 miljoonaa euroa, eikä siinä ole mukana osto-optiota.