Real Madrid eteni keskiviikkona Supercopan finaaliin voitettuaan yksiosaisessa välierässä Valencian lopulta rangaistuspotkuilla.

Sunnuntaisessa finaalissa vastaan asettuu Barcelona, joka voitti Betisin niin ikään rangaistuspotkuilla.

Real Madrid joutuu tulemaan finaalissa toimeen ilman Lucas Vázquezia. Vázquez loukkaantui Valencia-ottelussa keskiviikkona. Madridilaismedian mukaan Vázquez on nilkkavamman vuoksi puolitoista kuukautta sivussa pelikentiltä. Vázquezin on määrä palata joukkueen vahvuuteen maaliskuun alussa.

31-vuotias Vázquez on jäänyt hyvin pienelle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa. Ancelotti on peluuttanut laitahyökkääjänä tunnettua Vázquezia koko kauden oikeana laitapuolustajana. Vázquez on päässyt neljästi Real Madridin avauskokoonpanoon La Ligassa tällä kaudella.

Vázquezin sopimus Real Madridin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.