Brahim Díaz on pelannut AC Milanissa kahden ja puolen vuoden ajan lainalla Real Madridista.

Brahim on esiintynyt Italiassa edukseen ja voitti viime keväänä AC Milanin kanssa Serie A:n mestaruuden. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on viimeistellyt kuluvalla kaudella neljä maalia Serie A:ssa. Brahimin lainasopimus AC Milanin kanssa päättyy kesällä.

AS:n saamien tietojen mukaan AC Milan haluaisi kuitenkin hankkia Brahimin Real Madridista. AC Milanin on määrä neuvotella Real Madridin kanssa Brahimin pysyvästä siirrosta tammikuun siirtoikkunan jälkeen.

Real Madrid ei ole kuitenkaan varma siitä, haluaako se luopua Brahimista. Lehden mukaan Real Madrid harkitsee parhaillaan sisällyttävänsä Brahimin ensi kauden suunnitelmiinsa, sillä joukkue tarvitsee hyökkääviä keskikenttäpelaajia.

Fabrizio Romanon mukaan AC Milanilla on Brahimiin kesällä 22 miljoonan euron osto-optio. Jos AC Milan aktivoi option, on Real Madridilla 27 miljoonan euron takaisinosto-optio.