Barcelona ja Betis iskivät yhteen Supercopan yksiosaisessa välieräottelussa torstai-iltana Riadissa.

Barcelona voitti välierän rangaistuspotkukilpailun jälkeen ja eteni sunnuntaina pelattavaan finaaliin, jossa vastaan asettuu Real Madrid.

Pedri ehti viedä Barcelonan maalin etumatkalle 24. minuutilla, mutta osuma hylättiin paitsiona.

Robert Lewandowski vei Barcelonan johtoon viitisen minuuttia ennen taukoa. Ousmane Dembélé nousi laidaltaan, harhautti Betis-puolustuksen ja petasi Lewandowskille avopaikan. Lewandowski viimeisteli pelivälineen ohi Betis-vahti Claudio Bravon.

Betis nousi toisella jaksolla mukaan peliin. Loistavasti Barcelonan mukana pysynyt ja huomattavasti enemmän laukauksia aikaan saanut Betis nousi tasoihin 77. minuutilla, kun andalusialaisten tähtipelaaja Nabil Fekir onnistui maalinteossa. 1-1. Viitisen minuuttia myöhemmin Lewandowski onnistui toistamiseen, mutta tällä kertaa maali hylättiin paitsiona.

Varsinainen peliaika päättyi 1-1 -tasapeliin, ja edessä oli jatko-ottelu.

Vaihdosta kentälle tullut Ansu Fati iski Barcelonan toisen maalin lisäajan alussa komealla volleylla. Betis-luotsi Manuel Pellegrini otti Loren Morónin kentälle jatko-ottelussa. Morón oli pelannut edellisen ottelunsa elokuussa, ja jäi sen jälkeen Pellegrinin koirankoppiin. Morón kiitti saamastaan mahdollisuudesta tuotuaan Betisin tasoihin 100. minuutilla.

Jatkoaika päättyi 2-2 -tilanteeseen ja vuorossa oli rangaistuspotkukilpailu. Barcelona voitti rangaistuspotkukilpailun maalein 4-2.

Barcelona kohtaa sunnuntaina pelattavassa Supercopan finaalissa Real Madridin. Real Madrid voitti keskiviikkona Valencian rangaistuspotkukilpailussa ja nappasi finaalipaikan itselleen.