Jude Bellingham on yksi maailman halutuimmista nuorista pelaajista.

19-vuotias Bellingham kuuluu Borussia Dortmundin ja Englannin A-maajoukkueen ehdottomiin avainpelaajiin iästään huolimatta.

Bellinghamin on määrä poistua Borussia Dortmundista kuluvan kauden jälkeen.

Saksalaismedian mukaan Dortmund on asettanut Bellinghamille 150 miljoonan euron hintalapun. Real Madrid on hyvin kiinnostunut hankkimaan Bellinghamin keskikentälleen ja taistelee pelaajan hankinnasta tiettävästi ainakin Liverpoolin ja Manchester Cityn kanssa.

Espanjalaismedian mukaan Bellingham haluaa siirtyä nimenomaan Real Madridiin.

Mittavalla pelaajaurallaan yli 500 ottelua Valioliigassa pelannut Sol Campbell kehottaa Bellinghamia siirtymään Real Madridiin. Valioliigan mestaruuden kahdesti voittanut Englannin A-maajoukkueen entinen luottopelaaja muistuttaa, että Bellingham tarvitsee oikeanlaisen lähipiirin, joka osaa pitää nuorukaisen jalat maassa.

– Real Madrid on luonnollisesti yksi historian suurimmista seuroista ja Bellingham olisi täydellinen pelaaja Real Madridille, koska hän on hyvin nuori ja eteenpäin menevä pelaaja. Bellingham on muita parempi monissa asioissa ja tarvitsee vain oikeanlaisen seuran ja valmentajan voidakseen jatkaa kehittymistään oikeaan suuntaan. Lisäksi hän tarvitsee oikeanlaisen lähipiirin, koska joskus se on vääränlainen ja siten tuhlaat taitojasi muutaman vuoden ajan.

– Jos Bellingham siirtyy Real Madridiin, hän varmasti parantaa joukkuetta ja lisäksi seura pitää hänestä kiinni tulevaisuudessa. Real Madrid on seura, joka tietää, mitä tehdä nuorien pelaajien kanssa viedäkseen heitä oikeaan suuntaan. Ja jos olet hyvä pelaaja, jäät Real Madridiin pitkäksi aikaa. He pitävät todella hyvät pelaajat pitkään joukkueessaan, ja Bellingham on yksi parhaista nuorista pelaajista. Hän tarvitsee vain oikeanlaisen lähipiirin pitääkseen jalkansa maassa.

Lähde: MARCA